5 sterren kattenhotel, kooi-vrij, grote buitenren. Kattenhotel, geen honden.

Zomerhuisjes

De zomerhuisjes

De zomerhuisjes zijn bedoeld voor 2 of meer katten. Indien u 1 kat heeft en toch een zomerhuisje wilt reserveren dan plaatsen wij daar mogelijk 1 ander katje bij. Indien dat voor u onwenselijk is dan kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier. De toeslag voor alleen uw kat kat in een zomerhuisje bedraagt 5 euro per dag.

De zomerhuisjes zijn geschikt voor maximaal 4 katten. De huisjes zijn volledig ingericht zodat het de logees aan absoluut niets ontbreekt. Tevens beschikken de zomerhuisjes over een eigen buitenren.

U kunt een zomerhuisje reserveren door dit aan te vinken op het reserveringsformulier.

Uw katten samen

Als  u meerdere katten heeft wilt u ze het liefst bij elkaar houden. Zo hoeven ze ook niet aan de andere gasten te wennen.

Maximale bezetting

In elk huisje kunnen maximaal 4 katten geplaatst worden. Zo weten we zeker dat ze dezelfde luxe krijgen als de overige hotelgasten.

Eigen buitenruimte

Elk huisje heeft en eigen binnen- en buitenruimte met diverse uitkijkposten, geurende -niet giftige- plantjes, zonnige- en schaduwrijke plaatsen.

Diëten geen probleem

Mocht 1 of meer van uw katten een dieet volgen: geen probleem. In dat geval plaatsen we voerbenches in het huisje waar de logés tot 4x per dag hun specifieke hapje geserveerd krijgen.

Slechts 4 huisjes…

Er zijn 4 zomerhuisjes. Wilt u er van verzekerd zijn dat uw katten hun zomervakantie vieren in een huisje dan is tijdig reserveren een goed idee. U reserveert een huisje door dit aan te geven op het reserveringsformulier onder het kopje ´opmerkingen´.

Zomerhuisje kattenpension Alkmaar
Zomerhuisje kattenhotel Schagen

Afspraak maken trimsalon

Je bericht is verzonden!

Hartelijke dank voor je inzending. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden of je reservering definitief te maken. 

Hartelijke groeten, 

Team Kattenhotel Catchy

× Hulp nodig?