De Zomerhuisjes

De zomerhuisjes zijn bedoeld voor 2 of meer katten. Indien u 1 kat heeft en toch een zomerhuisje wilt reserveren dan plaatsen wij daar mogelijk 1 ander katje bij. Indien dat voor u onwenselijk is dan kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier. De toeslag voor alleen uw kat kat in een zomerhuisje bedraagt 5 euro per dag.

De zomerhuisjes zijn geschikt voor maximaal 4 katten. De huisjes zijn volledig ingericht zodat het de logees aan absoluut niets ontbreekt. Tevens beschikken de zomerhuisjes over een eigen buitenren.

U kunt een zomerhuisje reserveren door dit aan te vinken op het reserveringsformulier.

.

Z

Uw katten samen

Als  u meerdere katten heeft wilt u ze het liefst bij elkaar houden. Zo hoeven ze ook niet aan de andere gasten te wennen.
Z

Diëten geen probleem

Mocht 1 of meer van uw katten een dieet volgen: geen probleem. In dat geval plaatsen we voerbenches in het huisje waar de logés tot 4x per dag hun specifieke hapje geserveerd krijgen.
Z

Maximale bezetting

In elk huisje kunnen maximaal 4 katten geplaatst worden. Zo weten we zeker dat ze dezelfde luxe krijgen als de overige hotelgasten.
Z

Slechts 4 huisjes…

Er zijn 4 zomerhuisjes. Wilt u er van verzekerd zijn dat uw katten hun zomervakantie vieren in een huisje dan is tijdig reserveren een goed idee. U reserveert een huisje door dit aan te geven op het reserveringsformulier onder het kopje ´opmerkingen´.
Z

Eigen buitenruimte

Elk huisje heeft en eigen binnen- en buitenruimte met diverse uitkijkposten, geurende -niet giftige- plantjes, zonnige- en schaduwrijke plaatsen.
Z

Wat kost het

Bekijk hier alle tarieven.