5 sterren kattenhotel, kooi-vrij, grote buitenren. Kattenhotel, geen honden.

Voeding

Voeding in het hotel

Standaard op voorraad heeft kattenhotel Catchy Royal Canin, diverse smaken. Daarnaast geven we diverse natvoer-merken en zo af en toe een lekker snoepje. In de groepsverblijven kunnen de katten onbeperkt eten uit de verschillende voerbakjes die de gehele dag gevuld zijn. Zodoende kunnen wij niet garanderen dat uw kat zich beperkt tot zijn eigen bakje. Wilt u dat beslist niet? dan is een zomerhuisje een geschiktere keuze voor uw lieveling.

Eigen voeding

Heeft uw kat een andere voedingsbehoefte, mag hij of zij bepaalde producten niet krijgen of volgt hij of zij een dieet? Dan kunt u uw eigen voer meegeven. Denk er aan dat u voldoende meegeeft voor het gehele verblijf. Wij zullen ervoor zorgen dat uw lieveling uitsluitend gevoederd krijgt wat het beste is voor hem/haar.

Goed om te weten

Heeft u een kritische eter? Geef dan altijd voer van thuis mee. Zo weten we zeker dat er altijd wel iets is wat hij/zij lust.

Afspraak maken trimsalon

Je bericht is verzonden!

Hartelijke dank voor je inzending. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden of je reservering definitief te maken. 

Hartelijke groeten, 

Team Kattenhotel Catchy

× Hulp nodig?