Het in- en uitchecken van onze gasten

Kattenhotel Catchy hecht veel waarde aan een brandschone omgeving van de logées. Daarnaast gunnen wij hen een rustig verblijf met veel persoonlijke aandacht. Daarom hebben wij er voor gekozen om te werken met vaste tijden waarbinnen de katten gehaald en gebracht kunnen worden. Zodoende wordt het dagritme voor hen zomin mogelijk verstoord. De openingstijden zijn in de ochtend: hier is voor gekozen zodat we de hele dag nog voor ons hebben liggen om uw kat te helpen zich op zijn gemak te gaan voelen. Het ophalen kan meestal ook aan het eind van de middag, uiteraard altijd op afspraak zodat we afspraken kunnen bundelen. Zo is de eventuele onrust in het hotel van korte duur en niet over de hele dag uitgesmeerd.

Mochten onze openingstijden u echt niet schikken: overleg even met ons, dan kijken wij samen met u naar een alternatief.

Laagseizoen:
Ma tm zaterdag:
– 10.00 uur en 12.00 uur of tussen 17.00 uur en 18.30 uur.
Zondags gesloten.
Voor het tarief maakt het geen verschil in de kosten of u kiest voor de ochtend of de avond.

Hoogseizoen:
Ma tm zaterdag:
– 10.30 uur en 12.30 uur of tussen 17.00 uur en 18.30 uur.
Zondags gesloten.
Voor het tarief maakt het geen verschil in kosten of u kiest voor de ochtend of de avond.

Wilt u eerder brengen ´s morgens ? Dat kan vanaf 8.00 uur, dan wordt het een `Kiss & Ride`. U geeft dan uw kat bij de deur aan ons af en u kunt niet mee het hotel in. U vertrekt direct naar uw vakantiebestemming zonder in het hotel nog afscheid te kunnen nemen van uw kat. U heeft de betaling dan al verzorgd middels overboeking van het verschuldigde bedrag.

Wilt u in de middag uw kat halen of brengen, omdat u dan bij ons in de buurt bent ? Dat kan niet. ´s Middags slapen de katjes hier, net als in een creche. Katten die te weinig rust krijgen worden bevattelijk voor ziektes.

Liever niet met z’n allen

Het wegbrengen van uw geliefde huisgenoot kan voor een gezin met jonge kinderen best spannend zijn. Toch vragen wij u vriendelijk om met zo min mogelijk mensen de kat(ten) te halen en brengen. U kunt uw kinderen beloven dat wij regelmatig een foto zullen maken zodat u allen goed op de hoogte blijft van zijn of haar wel-en-wee.

Reismandjes

Natuurlijk reist uw kat in een mand, bench of reistas. Wij hebben niet de ruimte om deze voor u te bewaren tijdens uw vakantie want u kunt zich voorstellen: een stapel van ‘slechts’ 10 manden is toch al een behoorlijke ruimte-snoeper. Daarom verzoeken wij u uw mandje na het brengen van uw kat weer mee naar huis te nemen.

Eigen kleedjes/speeltjes/enzovoort

Katten op vreemd terrein bij anderen katten op vreemd terrein blijken slechts bij uitzondering territoriaal gedrag te vertonen. In het hotel is natuurlijk elke gast op ‘vreemd terrein’, en er is meer dan genoeg ruimte,  waardoor de kans op ruzie onderling gelukkig gering is. Om dit zo te houden is het van belang dat u geen spulletjes van thuis meegeeft: de geur van thuis geeft uw kat een aanleiding om toch territoriaal gedrag te gaan vertonen.

 

Wel meenemen

  • Het paspoort van de kat(ten) waarin vermeld staat wanneer uw kat voor het laatst is ingeënt. Zie ook; vaccinaties
  • Eigen voeding indien er sprake is van een speciaal dieet. Zie ook; voeding in het hotel
  • Medicijnen (indien van toepassing)
  • Uw eigen legitimatiebewijs
Yvonne Baas Kattenhotel Catchy
 

Openingstijden

Wij maken altijd een exacte tijds-afspraak met u. Probeer de gemaakte afspraak met u zo exact mogelijk aan te houden, net zoals u dat zou doen met uw tandartsafspraak. Zo helpt u voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het hotel rondlopen. De rust in het hotel is van het grootste belang.

Yvonne Baas, Kattenhotel Catchy.