5 sterren kattenhotel, kooi-vrij, grote buitenren. Kattenhotel, geen honden.

Groepsverblijven

Over het kattenhotel Catchy

Het hotel is in 2015 gebouwd en bevindt zich direct naast ons woonhuis. Gelegen onder de rook van Schagen, op het platteland, met alles wat een kattenhartje begeert: overvliegende vogeltjes, kikkertjes, plattelandsdieren zoals paarden, allemaal als uitzicht. En heel misschien heeft uw kat het ‘geluk’ dat een veldmuisje zich in de kattenren waagt……    

De kamers en kattenren

* Het hotel beschikt over diverse kamers, allemaal lekker ruim van opzet. Allen met leuke plekjes, gekke plekjes en uitzichtplekjes. Daar zit vast HET ultieme plekje tussen voor uw kat.

* Het hotel beschikt over vloerverwarming en alle ruimtes zijn voorzien van mechanische ventilatie. Comfortabel voor de gasten en een garantie voor een schone en frisse omgeving. * Diverse buitenrennen. In de buitenrennen kunnen vogeltjes bespioneerd worden, kan er in de (kat-veilige) planten gespeeld worden, of kan er een lekker ligplekje gevonden worden.

De zomerhuisjes

Kattenhotel Catchy beschikt over een 4-tal zomerhuisjes. Elk zomerhuisje biedt ruimte aan maximaal 4 katten en beschikt behalve over een eigen binnenruimte over een eigen buitenruimte. Het is mogelijk om zo’n huisje te reserveren voor alleen uw kat(ten), tijdig reserveren is dan wel aan te raden.

De verzorging

De loges beschikken 24 uur per dag over brokjes en schoon water. 
Wij voreren brokjes van Royal Canin, daar hebben we diverse smaken van in huis. Als verwennerij krijgen ze dagelijks ook wat natvoer, ook daar hebben we meerdere varianten van in huis. 
 
In de groepsverblijven is het niet mogelijk om katten met een bepaald dieet exclusief hun eigen voeding te laten eten. Als uw kat uitsluitend zijn eigen voeding mag eten dan is een groepsverblijf ongeschikt, in dat geval is een zomerhuisje een betere keuze. Als uw kat een beetje mag zondigen dan kan uw kat wel in de groep. Of uw kat mag zondigen kunt u ook eerst met uw dierenarts overleggen. In een aantal dieet-gevallen is het geen ramp dat de kat tijdens uw vakantie ook ander voer eet, het doet dan geen schade aan zijn/haar gezondheid. In andere gevallen kan dat weer beslist niet (wat het geval is bij voedselallergien).
Het meest voorkomende dieet is blaasgruisdieet. Wij hebben blaasgruisdieetbrokken standaard op voorraad, uw kat kan dan gewoon in de groep.
 
Is uw kat een kieskeurige eter ? Geef dan wat van uw eigen voer mee, zo weten we zeker dat er iets in huis is wat hij/zij zeker lust.

Geen honden

Kattenhotel Catchy is uitsluitend bedoeld voor katten. Daarom worden er geen honden in het pension opgenomen. Dat scheelt onze logés alvast een heleboel stress.

Afspraak maken trimsalon

Je bericht is verzonden!

Hartelijke dank voor je inzending. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden of je reservering definitief te maken. 

Hartelijke groeten, 

Team Kattenhotel Catchy

× Hulp nodig?