Over het hotel

________

Het hotel is in 2015 gebouwd en bevindt zich direct naast ons woonhuis. Gelegen onder de rook van Schagen, op het platteland, met alles wat een kattenhartje begeert: overvliegende vogeltjes, kikkertjes, plattelandsdieren zoals paarden, allemaal als uitzicht. En heel misschien heeft uw kat het ‘geluk’ dat een veldmuisje zich in de kattenren waagt……    

De kamers en de kattenren

 

* Het hotel beschikt over diverse kamers, allemaal lekker ruim van opzet. Allen met leuke plekjes, gekke plekjes en uitzichtplekjes. Daar zit vast HET ultieme plekje tussen voor uw kat. Kattenpension Noord-Holland2-min * Het hotel beschikt over vloerverwarming en alle ruimtes zijn voorzien van mechanische ventilatie. Comfortabel voor de gasten en een garantie voor een schone en frisse omgeving. * Diverse buitenrennen. In de buitenrennen kunnen vogeltjes bespioneerd worden, kan er in de (kat-veilige) planten gespeeld worden, of kan er een lekker ligplekje gevonden worden. kattenren kattenpension Noord-Holland  

De zomerhuisjes

 

Kattenhotel Catchy beschikt over een 4-tal zomerhuisjes. Elk zomerhuisje biedt ruimte aan maximaal 4 katten en beschikt behalve over een eigen binnenruimte over een eigen buitenruimte. Het is mogelijk om zo’n huisje te reserveren voor alleen uw kat(ten), tijdig reserveren is dan wel aan te raden.

zomerhuisje kattenpension Alkmaar

 

zomerhuisje kattenhotel Schagen

 

De verzorging

 


Meerdere keren per dag krijgen de logés schoon water, wordt er met ze gespeeld en/of geknuffeld en worden de kattenbakken verschoond. Afhankelijk van de zorg die uw kat nodig heeft staat er al dan niet voedsel tot zijn of haar beschikking (*zie voeding in het hotel) De logees die uitsluitend eigen voeding mogen, maar ook de ´langzame eters´ krijgen een aantal keer per dag de maaltijd geserveerd in een voedingsbench. Zo weten we zeker dat er niet stiekem van bakje geruild wordt met de buurman-/vrouw. Na de maaltijd mogen ze zich weer vrij in hun hotelkamer bewegen.

De hele dag is er iemand aanwezig in het hotel, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor individuele aandacht.
Wordt uw kat ziek worden tijdens zijn/haar verblijf? Wij treden direct met u in contact, of indien nodig met de dierenarts, en plaatsen uw kat in de ziekenboeg. Zo kan er geen andere kat besmet worden. Wel zo’n veilig gevoel.

 

Geen honden

  Kattenhotel Catchy is uitsluitend bedoeld voor katten. Daarom worden er geen honden in het pension opgenomen. Dat scheelt onze logés alvast een heleboel stress.