5 sterren kattenhotel, kooi-vrij, grote buitenren. Kattenhotel, geen honden.

Hier reserveren

Online reserveren

Door het formulier in te vullen reserveert u een plekje voor uw kat(ten) in Kattenhotel Catchy. U krijgt direct een bericht waaruit u kunt opmaken of uw reservering is verzonden. Let op: onze emailtjes belanden bij hotmail-accounts in uw spambox. Houd daarom uw spambox ook in de gaten. 

Liever telefonisch?

Telefonisch zijn wij in de regel slecht bereikbaar: wij zijn druk met de katjes en hebben geen receptioniste/telefoniste. Bovendien weten wij meestal niet uit ons hoofd wanneer er wel of geen beschikbaarheid is in het hotel. U kunt met ons communiceren via email, whatsapp, messenger en SMS. U kunt rekenen op een snel antwoord. Reserveren kunt u via het reserveringsformulier, zo hebben wij meteen alle benodigde informatie op een rijtje.

DAGEN WAAROP GEEN KATTEN GEHAALD OF GEBRACHT KUNNEN WORDEN:

  •  Zondag
  •  2e paasdag
  • 2e pinksterdag
  • 1e en 2e kerstdag
  •  nieuwjaarsdag

Reservering plaatsen kattenhotel Catchy

Algemene gegevens

Gegevens van uw kat(ten)

U heeft mogelijk een Bengaal, Ocycat, Savannah of ander dicht bij het wild staand ras. Vaak zijn dat erg leuke, actieve en leergierige katten die beslist tot de allermooisten behoren.
Regelmatig logeren katten die tot dit soort rassen behoren in ons hotel. Degenen die wij al kennen mogen vaak gewoon in een groepsverblijf. Echter: de ervaring leert ook dat deze kattenrassen niet altijd geschikt zijn voor het verblijf tussen een groep andere katten. Deze rassen zijn vaak leniger, sterker en helaas soms ook agressiever naar andere katten en/of naar ons. Het komt daardoor wel eens voor dat dit soort katten de overige katten in de groepen overstuur maken.

Zodoende: als wij uw Bengaal/Ocycat/Savannah nog niet kennen dan kan uw kat uitsluitend bij ons verblijven in een zomerhuisje. Als het hotel niet is volgeboekt dan krijgt uw kat de kans om zich in de groepsverblijven te begeven. Zo kunnen wij beoordelen of uw kat eventueel geschikt is om een volgende vakantie in de groep te logeren (mocht dat uw wens zijn). In het hoogseizoen is daartoe geen gelegenheid: de groepsverblijven zijn dan immers ook volgeboekt.

* Lees hier meer over onze annuleringsservice

Afspraak maken trimsalon

Je bericht is verzonden!

Hartelijke dank voor je inzending. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden of je reservering definitief te maken. 

Hartelijke groeten, 

Team Kattenhotel Catchy

× Hulp nodig?