U heeft mogelijk een Bengaal, Ocycat, Savannah of ander dicht bij het wild staand ras. Vaak zijn dat erg leuke, actieve en leergierige katten die beslist tot de allermooisten behoren.
Regelmatig logeren katten die tot dit soort rassen behoren in ons hotel. Degenen die wij al kennen mogen vaak gewoon in een groepsverblijf. Echter: de ervaring leert ook dat deze kattenrassen niet altijd geschikt zijn voor het verblijf tussen een groep andere katten. Deze rassen zijn vaak leniger, sterker en helaas soms ook agressiever naar andere katten en/of naar ons. Het komt daardoor wel eens voor dat dit soort katten de overige katten in de groepen overstuur maken.

Zodoende: als wij uw Bengaal/Ocycat/Savannah nog niet kennen dan kan uw kat uitsluitend bij ons verblijven in een zomerhuisje. Als het hotel niet is volgeboekt dan krijgt uw kat de kans om zich in de groepsverblijven te begeven. Zo kunnen wij beoordelen of uw kat eventueel geschikt is om een volgende vakantie in de groep te logeren (mocht dat uw wens zijn). In het hoogseizoen is daartoe geen gelegenheid: de groepsverblijven zijn dan immers ook volgeboekt.