Voeding in het hotel

Voeding in het hotel

Standaard op voorraad heeft kattenhotel Catchy Royal Canin, diverse smaken. Daarnaast geven we diverse natvoer-merken en zo af en toe een lekker snoepje.

Eigen voeding

Heeft uw kat een andere voedingsbehoefte, mag hij of zij bepaalde producten niet krijgen of volgt hij of zij een dieet? Dan kunt u uw eigen voer meegeven. Denk er aan dat u voldoende meegeeft voor het gehele verblijf. Wij zullen ervoor zorgen dat uw lieveling uitsluitend gevoederd krijgt wat het beste is voor hem/haar.

Goed om te weten

Veel katten zijn gevoelige dieren. De eerste dagen in het hotel zullen de meeste katten wat onwennig zijn. Ook diarree ligt dan op de loer…. Daarom is het zeker een overweging waard om uw eigen voeding mee te geven, mocht ‘uw’ merk niet in ons standaard assortiment zitten.

Katten met eigen voeding worden in een groepje geplaatst waar alle leden van het groepje uitsluitend eigen voeding mogen krijgen. Dat betekent dat tijdens de voerrondes de katten van deze groepjes even in een eigen ruimte worden geplaatst zodat zij in alle rust hun eigen bakje kunnen nuttigen. Zodra de gast zijn/haar buikje vol heeft wordt hij/zij  direct weer losgelaten.

De kosten 

Het is voor een kattenhotel bewerkelijk om een gast uitsluitend zijn/haar eigen voeding te geven. We doen het graag en met enthousiasme. Er wordt daarom niets extra’s gerekend voor deze service.