Corona-regeling

corona regeling

Opvang kat(ten) van coronapatiënten en/of zorgverleners

Kattenhotel Catchy wil graag haar steentje bijdragen om het leed dat het coronavirus veroorzaakt iets te verzachten en biedt daarom graag dit gebaar aan.

Ben jij, of is een familielid, een kennis of een vriend getroffen door het coronavirus ? Zit je ziek thuis ? Lig je in het ziekenhuis ? Of ben jij juist die reddende engel die momenteel dag in/dag uit bezig is om mensen te redden als zorgverlener? Dan neemt Kattenhotel Catchy graag met alle liefde de zorg van jouw kat(ten) van je over, nu je daartoe mogelijk zelf niet voldoende in staat bent.

Wij zullen je dagelijks foto´s of filmpjes en verhaaltjes sturen zodat je kat toch nog een beetje bij je is.

SPECIALE VERBLIJFSREGELING KATTENHOTEL CATCHY

Het verblijf bieden wij aan tegen kostprijs, zijnde 6 euro per dag (incl. reguliere voeding); in de strijd tegen corona gaat het niet om winst maken maar om elkaar te steunen daar waar we kunnen. Deze speciale regeling geldt alleen voor mensen die getroffen zijn door het coronavirus (ziek zijn) en voor de reddende engelen in de zorg, zoals artsen, dokters, doktersassistenten, verpleegkundigen en ambulance-personeel.

Deze regeling loopt tot 1 juni 2020, tenzij de situatie met betrekking tot het virus al eerder verbetert. Hier hopen wij natuurlijk allemaal op.

De kat dient te zijn ontwormd (niet langer dan 3 maanden geleden), ontvlooid en te beschikken over een geldige vaccinatie tegen kattenziekte en niesziekte. Het ontvlooien en ontwormen kunnen wij ook verzorgen. Voor het verblijf kan een periode van maximaal 1 maand worden afgesproken die desgewenst kan worden verlengd of ingekort, al naar gelang het herstel. Bij verkorting geven wij restitutie van teveel betaalde dagen.

KATTENTAXI

Is het zelf brengen van de kat(ten) moeilijk, dan haalt Kattenhotel Catchy graag de kat(ten) op. Binnen een straal van 10 kilometer doen wij dat gratis, daarbuiten geldt een vergoeding van 60ct per kilometer.

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN VOOR HET HALEN/BRENGEN VAN EEN KAT

Vanwege het coronavirus houden wij ons strikt aan de voorschriften van het RIVM. Ter voorkoming virusoverdracht op materialen (waaronder reismandje) hebben wij een aantal specifieke extra maatregelen, welke wij met u doornemen als u heeft gereserveerd.

HOE RESERVEREN EN GEBRUIKMAKEN VAN DEZE REGELING:

Maak gebruik van het reserveringsformulier en geef in het opmerkingenveld aan dat u als patiënt of als zorgverlener gebruik wenst te maken van deze regeling. Wij nemen dan dezelfde dag contact met u op.

Samen staan we sterk !